Joeles-bnr300px05
Joeles-bnr300px02
Joeles-bnr300px04
Joeles-bnr300px01
Joeles-bnr300px03
previous arrow
next arrow
PlayPause

Per 1 januari 2021 is de methode om energielabels vast te stellen gewijzigd. De website wordt hier binnenkort op aangepast.

Wat is een vereenvoudigd energielabel?

Het vereenvoudigd energielabel is bedoeld voor particuliere woningeigenaren. Het geeft zoals de naam al zegt een vereenvoudigde weergave van de werkelijkheid. Het wordt op slechts 10 kenmerken vastgesteld.

Een vereenvoudigd energielabel aanvragen

Daarvoor gaat u naar de webmodule van de overheid (RVO). Als u een erkend deskundige moet selecteren kunt u rechtsboven in het zoekveld ‘Joeles’ invullen. U kunt het vereenvoudigde energielabel voor particuliere woningeigenaren hier op de website van RVO aanvragen: www.energielabelvoorwoningen.nl

U heeft uw DigiD nodig om in te loggen. Als de woning op meerdere personen is geregistreerd vindt u de woning als de oudste persoon met zijn DigiD inlogt.

Een definitief vereenvoudigd energielabel is verplicht

Gaat u uw woning verkopen, dan bent u verplicht voor overdracht van de woning dit vereenvoudigde energielabel te regelen, dat wil zeggen er een definitief energielabel van te maken. Als particuliere woningeigenaar hebt u van de overheid een voorlopig vereenvoudigd energielabel toegewezen gekregen. Joeles is erkend deskundige en kan u daarom helpen het vereenvoudigde energielabel definitief te maken.

 

Joeles Energy Solutions
Jan Provostlaan 72
3723 RD  Bilthoven

T 030 200 02 10
info@joeles.nl
KvK 30277308